19:00

Iggesunds IK

Referat: Näsvikens IK - Iggesunds IK

Återigen en strålande sol och match i herrarnas div.4 på Tunet. Iggesund på besök denna torsdagskväll.

Dom gröna börjar med ett större självförtroende och är piggare framåt, och det står 10 minuter på klockan när Tobbe Johansson rullar in 1-0 till hemmalaget.
Dom första 25 minuterna är det ett stort spelövertag från Niken-grabbarna. Iggesund får låna bollen några fler gånger under halvlekens slut men några mål eller farligheter blir det inte och vi går till halvtidsvila med resultatet 1-0.

Tidigt i den andra halvleken kan Johan Brolin med en nick på Fredrik Jonssons förnämliga inkast öka på hemmalagets ledning till 2-0.
Iggesund ger inte upp utan man försöker jaga en reducering, men har svårt att komma förbi hemmalagets försvar. Till sist får man utdelning med hjälp av en försvarares ben, stolpen och målvaktens rygg. 2-1 i matchminut 84'.

Det blir lite nerver dom sista minuterna innan domaren blåser för full tid och segern med 2-1 är fastställd. En bra genomförd match av Niken och seger nr 4 av 4 möjliga.

Applåder till samtliga spelare och ledare!